keskiviikko 27. helmikuuta 2013

wonderful springtime



Rakastan kevättä niin paljon!!
 vain yks huonopuoli löytyy:

Perjantaina loppuu työharjottelu, jonka jälkeen lähetään emmin kans helsinkiin viikonlopuks kaverin synttäreille, sitten alkaaki LOMA! tästä voi jo nauttia!! :)

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kysymyksiä ja vastauksia

Heyy aattelin päivittää jotain vähä erilaista. Mulle tuli kaksi haastetta, joissa pitää vastata erilaisiin kysymyksiin. Päätin siis poimia kivoimmat kysymykset kummastakin ja vastata niihin!

Kerro kolme kummallista faktaa itsestäsi:
Hahha en kyllä tiedä näiden kummallisuudesta mut faktoja ainakin!
-Tykkään yöstä ja pimeästä. Saatan lähtee keskellä yötä kävelemään ulos. Se on niin ihanaa. Ei ristinsielua missään, on aivan hiljaista, voi katsella tähtiä ja kävellä vaikka keskellä autotietä jos haluaa.
-Kun lähen kämpältä mun pitää ärsyttävän monta kertaa tarkistaa että onhan mulla avaimet, puhelin, lompakko ja kaikki muu tarvittava mukana. Ovella vielä jahkailen ja mietin että mitähän tarvin ja mitä multa vielä puuttuu.
-Omistan varmaan miehen aivot. En osaa keskittyä kahteen asiaan yhtäaikaa, jos esimerkiksi tekstaan tai teen jotain muuta mikä vaatii keskittymistä kaikki muu ympärillä häviää.

Miksi aloitit bloggaamisen?
-Joskus kauan sitten ihan huvin vuoksi tein blogin johon ihan satunaisesti lisäilin pelkästään kuvia. Nykyään yritän viikon välein päivittää jossa oon kyllä pahasti epäonnistunu..
Mitä syöt aamupalaksi?
-Ajjai yleensä en ehi syödä mitään, mutta juon aamulla aina paljon vettä.
Mistä yleensä löydät vaatteesi? Minkalaisista vaatteista pidät?
-Joko tilaan netistä (nettikaupoista löytää monesti hurjan hyviä alennuksia) tai tavallisimmista vaatekaupoista. Tykkään kuitenkin vaatteista mitä ei ihan kaikilla näe. Massamuoti on oksettavaa. Parempi pitää vaatteita joissa tuntee olonsa hyväksi ja joista itse tykkää, eikä ajatella muiden mielipiteitä.
Millainen kamera sinulla on?
-Canon 550D ja siihen erilaisia obektiiveja.


Mitä harrastat ja minkä harrastuksen haluaisit aloittaa?
-Harrastan syömistä ja nukkumista eh joo no oikeestaan en hirveesti mitään. Juoksulenkillä käyn satunaisesti, talvella vähemmän. Rakastan piirtämistä ja kirjottamista, näihin asioihin puran suurimmat onneni ja angstini. Kesällä longboardaan, viimekesänä niin paljo että sain akilesjännetuhelduksen jalkaan liiallisesta potkimisesta. Ihan sairaan mukavaa ois alottaa jonku itsepuolustuslajin harrastaminen.
Missä maissa olet käynyt?
-Turkissa, Iso-Britaniassa, Latviassa, Virossa ja Ruotsissa

Missä paikkakunnilla olet asunut?
-Joensuussa, Kuusamossa, Oulussa, Limingassa, Haukiputaalla, Raahessa, Helsingissä ja Kokkolassa.
Minkä ikäinen olet?
- 18 v, -94.
Oletko koskaan seurustellut, oletko parisuhteessa vai sinkku?
-Parisuhteessa. Tätä ennen en ole virallisesti aikasemmin seurustellu.

Riiteletkö helposti?
-hahhah en kyllä todellakaan. En ees muista millon viimeks olisin riidoissa ollu, sellasta on kuitenki joskus tapahtunu ja ne on johtunu yleestä väärinkäsityksestä. Oon sovitteleva ihminen ja yritän kiertää riidat kaukaa.
Pidätkö koulusta?
-Inhoan sitä. Oon erittäin huono joissakin aineissa, en lue ikinä kokeisiin koska ei näköjään mikään sellanen asia jää mun päähän mikä ei kiinnosta yhtään. Jos saisin päättää opiskelisin ammatin käytännössä enkä koulunpenkillä istuen.
Mikä saa sinut vihaiseksi tai ärsyytymään?
-Epäoikeudenmukaisuus, ylimielisyys, itsekkyys, julmuus, häikäilemättömyys, huomionhaku.. tulee ensimmäisenä mieleen.
Mikä saa sinut onnelliseksi tai iloiseksi?
- Tähän vois kirjottaa edellisen vastauksen vastakohtia. Oon huomannu että kun osaa siirtää huonot jutut sivuun ja olla kiitollinen kaikesta hyvästä, pienistäki asioista niin elämä näyttää heti paljon valosammalta.
Mitä näet tulevaisuudessasi 10 vuoden päässä?
-Eihän sinne asti uskalla mitään miettiä ku ei tiiä mistä ojasta löytää ittestä makaamasta. Nojoo en nää siellä oikeesti mitään ku oon enemmän hetkessä eläjä.
Huonoin/parhain puolesi?
-Huonoin on se ehkä kun olen vähän hajamielinen enkä osaa tressata mistään, se on huono asia koska sillon jää monesti hommat tekemättä tai puolitiehen.
-Parhain varmaan se että oon perusluonteelta positiivinen.
Kerro jotain muuta itsestäsi?
-hmmmm. Oon ainakin tooosi mukavuudenhaluinen, tykkään sulkaasta ja kaikesta hyvästä ruuasta. Haluaisin olla loistokokki, ehkä jokupäivä vielä opettelen tosi hyväksi sellaseksi. Opiskelen lähihoitajaksi ja välillä vihaan koulua ja työharjotteluissa ei oo aina mukavaa, joskus aattelen olevani ihan väärällä alalla. Haluaisin olla jo valmistunu ja työelämässä. Mulla on yleesä huono rahatilanne. Jääkaappi näyttää melkeen aina surullisen tyhjältä. Mulla on ihan liikaa vaatteita, jokapaikka pursuaa niistä enkä pidä puoliakaan. Mulla on paljon tuttuja ja kavereita, koska juttelen herkästi uusille ihmisille. Omistan kuitenkin vähän oikeita aitoja hyviä ystäviä.




tiistai 12. helmikuuta 2013

sinut vierelleni tuon, ja sulle hellyyteni suon



Wuhuu tää on hienoo. Mun mokkula heräs henkiin ja toimii taas!
 Tänään mä vietän vapaapäivää työharjottelusta, nää on kyllä tosi jees koska saa nukkua niin pitkään ku haluaa. Olin viime viikonlopun töissä niin univelkaa tuli melko paljon syystä että mulla oli yövieraita täällä. Väsymyksestä ja töistä huolimatta oli kuitenkin mukavaa.
Kameraaki oon jopa käyttäny, joten sainpas muutaman kuvan tänne asti laitettua :)
bye<3