torstai 25. huhtikuuta 2013

Me ollaan huipulla, tuulelle ei oo tilaa

Moi ihanaiset!
Ah tota aurinkoa!! tänään oli niin lämmintä että ulkona pärjäs helposti tuollasilla vaatella mitä kuvista näätte, meinasin julistaa itelle kesän alkaneeksi, mut ku tarkemmin aattelin se voi alkaa vasta kun koulu loppuu :)
Musta tuntuu että tungen näitä ruokajuttuja joka postaukseen mut kannattaa kokeilla kanawokkia, uskomattoman hyvää ja nopeaa!

lauantai 20. huhtikuuta 2013

perffeeect day

Heeeips<3
Mulla on ollu tänään ihan sairaan hyvä fiilis!! Käytiin Oulussa pyörähtämässä ja sieltä tarttu mukaan mm. uudet kengät, se ja täydellisen hieno ilma ei kyllä voiskaan saada aikaan muuta ku hyvän päivän ja mielen :)
Masentaa vähän lähtee huomenna takas kokkolaan ja kouluun, mut enköhän mä siitä jotenki hengissä selviä jos oikeen kovasti yritän!

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Patonkipäivä


Heippa vaan kavrut! Syötiin tuossa paripäivää sitten täytettyjä patonkeja, ne kuuluu kyl mun ja emmin suosikkiruokiin kämpällä. Helppoa, nopeaa ja hyvää sybway safkaa kotitekosena. Suosittelen!

Nyt oon pitkästäaikaa viettämässä kotiviikonloppua raahessa, oliki jo aika ikävä pikkusia ja isompiaki :)

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

banaanilettuja!


Tähän herkkuun oon törmänny monessakin blogissa, päätinpä sitten itsekkin kokeilla. Banaaniletut on ihan järkyttävän hyviä ja kaiken lisäksi terveellisiä, jota ei maun perusteella todellakaan uskois!

Tarvit vain: 
2 (suht kypsää ja isoa) banaania, 4 kananmunaa, ripauksen vanijasokeria ja rasvaa paistamista varten.
-Soseuta banaani ja sekoita joukkoon kananmunat
-Paista letut
Päälle laitoin valion maustettua vaniljarahkaa ja mansikoita, nam. Kaikenlaiset marjat sopii varmasti loistavasti.

Täydellistä. kokeilkaa ihmeessä :) 
Lepposta keskiviikkonjatkoa!

maanantai 15. huhtikuuta 2013

rakkauteni obeyhyn


En voi sanoa että montaa obeyn vaatetta omistaisin, mutta ahkerasti kyllä silmäilen kyseisiä vaatteita eri nettikaupoissa. Tykkään niiiin paljon vaatteiden printeistä.
 Netistä tietoa etsimällä, sain selville et suunnittelun takana on Shepard Fairey, joka on 80-luvulta ollut yksi maailman pahamaineisimmista katutaiteilijoista. Fairleyn taide pilkkaa modernia yhteiskuntaa ja niissä voi huomata sarkasmia. Kun hän alkoi tekemään taideteoksistaan T-paita-painatuksia, sai ne huikeen suosion. Obey vaatteet sai siis tästä alkunsa.


Mukavaa alkanutta viikkoa !<3

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

welcome summer


Heloou,
Tänään tuli potkittua ensimmäiset potkut longboardilla tälle keväälle! tuli kyllä uskomattoman hyvä fiilis, vaikkei tuo mun nykyinen lonkku mitään parhautta ole :)
Kesäksi saan onneksi uuden kun Miika ja sen kaverit tekee longboardeja, niin samalla valmistuu myös mulle yksi. Tällä viikolla mulla on tarkotuksena miettiä jotain hyvää grafiikkaa sen pohjaan mutta pää lyö tyhjää. Enköhän mä jotain kuitenki keksi.
että welcome vain kesä!


maanantai 8. huhtikuuta 2013

good feeling


Holahola,
 tässäpä muutama ehkä julkasukelponen kuva viimepäiviltä. 
Oon NIIN fiiliksissä koska olin viikonlopun vaasassa ja käytiin miikan kans kattomassa mun tulevaa kämppää, se oli tooodella hyvä joten kesänodotus kasvoi vaan :))

ps. jos instagramissa haluatte seurailla, mun nimimerkki on @milkapa

torstai 4. huhtikuuta 2013

let's just be, it's perfect like this

Ajattelin tehä ajankuluksi tallasen vastaa kuvilla kyselyn:

Keneltä haluaisit näyttää?

Kuinka pitkä olet?

Millaiset hiukset haluaisit?

Mitä teit tänään?

Kaksi lempi paitaasi:

Puhelimesi:

Parhaat kenkäsi:

Laukkusi ja reppusi:

Asia jota käytät jokaikinen päivä:

Mistä haavailet?

Mitä odotat?

Kesää!!!

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vihdoinkin!

Vihdoinkin pääsin ensimmäistä kertaa rinteeseen tälle talvelle! Oltiin pääsiäinen koko perhe iso-syötteellä mökillä ja lasketeltiin kolme päivää. Oli mukavaa vaikka olinkin vähän kipeenä.


ps.viimeksi kerroin työhaastattelusta, töitä tuli eli Vaasa kesä odottaa!!! :)