keskiviikko 25. joulukuuta 2013

el maravilloso Maspalomas

¡Hola!
Nyt on ihana loma Kanarialla, Maspalomaksessa koettu. Reissusta jäi niin hyvä mieli! Tuntuu siltä että akut on ladattu täyteen moneksi kuukaudeksi eteenpäin :) Joulufiilis on varmasti hyvin ymmärrettävästä syystä täysin kadoksissa. Tultiin suomeen jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä, jonka jälkeen tulin suoraan Kokkolaan, koska huomenna alkaa jopa neljä päivää pitkä työputki.

Kokonaisuudessaan reissu oli mahatava, rentouttava ja kaikkea muuta mahdollista ihanaa, mutta ehdottomasti kohokohta oli, kun käytiin saarella olevilla jylhillä vuorilla. En oo kyllä eläessäni nähny sellasia maisemia.
Mutta nyt, annetaan kuvien kertoa:


<3:Milka

15 kommenttia:

  1. mitää onko anttu sun veli? :oooooooooooooooo ihania kuvia ja ootte söpö pari!

    VastaaPoista
  2. ei vitsi miten tuli lomakuume! mahtavia kuvia tuolta vuorelta ja ootte kyllä tosi hyvännäkönen pari (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ;D Huonoa kuvaa ei nuista maisemista voi saadakkaan! kiitos paljon :)

      Poista
  3. Wow mitä kuvia! Ja näytätte niin onnellisilta ja ihanilta yhdessä!! :)

    VastaaPoista
  4. Kunpa mullakin ois yht onnellinen elämä kuin sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskityn mun blogissa tosi pinnallisiin asioihin, kerron mun elämän positiivisista asioista, hyvistä hetkistä, kohokohdista ja asioista jotka on mulle terkeitä. Mulla on välillä sellasta huolta ja tressiä elämässä mitä on varmasti jokaisella meistä joskus, sellasia henk.kohtasia juttuja. En vain avaudu niistä mun blogitektseissä. Sulla on varmasti yhtä onnellista elämässä ku mullaki. :)

      Poista
    2. No toki aivan ymmärrettävää, ettei täällä voi koko kansalle kaikkea kertoa.. :D mutta ihan esimerkkinä vaan asioita josta voin vaan haaveilla, juurikin tähän postaukseen liittyen: oot päässy ulkomaille, sulla on kumppani vierelläs jne jne jne. :)

      Poista
    3. Mun mielestä turha vertailla omaa elämäntilannetta toisen elämään. Saatat törmätä sulle oikeeseen kumppaniin jo vaikka huomenna, ikinä ei voi tietää mitö tulee eteen :)

      Poista
  5. Neljä pitkää vuotta on tallattu pitkin maita ja mantuja, teitä ja katuja eikä siltikään ole edes yhtä ystävää tarttunut mukaan, puhumattakaan kumppanista! Ajatukset, ongelmat, huolet jne on paisunu oman pään sisällä jo aivan liian pitkään, ovat ikäänkuin vankilassa siellä.
    Ja tottakai nämä ed. mainitut jutut alkaa vaikuttaan muuhunki kuin omaan psyykkeeseen - siihen elämän tärkeimpään asiaan (tiedät kyllä mihin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :( !! Tämä on helpommin sanottu kuin tehty mutta sun pitäis yrittää päästää jollain konstilla ne ajatukset ja huolet sieltä mielen vankilasta ja yrittää olla avoin kaikelle uudelle. Onko sulla joku jolle puhua? Jos vaikeita asioita miettii vuosikaudet päässään kellekkään niistä kertomatta ne paisuu kyllä varmasti liian isoiksi ja myös rupeaa hallitsemaan omaa elämää.

      Poista
    2. Pääsishän ne jos ois joku jolle purkaa niitä.. Avoin oon toki kaikelle uudelle, mutta eipä se paljoa auta kun pääkoppa ei oo selvä.
      Totta.

      Poista
    3. Tuntuu väärältä että joudut olemaan noin surullisen kuulosessa tilanteessa. Vaikutat fiksulta ihmiseltä. Toivon että saat asiat, pääkopan ja elämän kuntoon. Älä luovuta!

      Poista
    4. Kyllä tää tästä ajan kans

      Poista