maanantai 1. lokakuuta 2012

mökkiviikonloppu












Oltiin viettämässä tyttöjen kans maailman parasta viikonloppua mökillä, oltiin vaan, saunottiin, naurettiin, juteltiin ja rentouduttiin. Nii ja syötiin..eikä ihan vähäkää, oon syöny varastoon niin paljo ruokaa et eiköhän tuolla jouluun asti pärjää. :D Nyt takasin koulunpenkille kuukauden työharjottelun jälkeen, kertokaa hyvät ihmiset mistä sitä opiskeluintoa oikeen saa!?
Mukavaa viikon jatkoa teille <3

6 kommenttia:

  1. ihania kuvia!!ikävä kasvaa<3 onko uus objektiivi?=))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, ääh pääsispä siellä etelässä käymään kohtapuolin,ikävä sinne ja hirvee ikävä teitä<33! joo onhan mulla, ostin kameran ja kaks erilaista objektiivia mun pikkuveljeltä ku se ei enää ollu nii innostunu kuvaamisesta :)

      Poista
  2. mukavan näköistä! opiskeluinto on täälläkin niiiin hukassa, että ei meinaa tulla mitää opiskelusta.!! Emmi on niin kaunis, ja sinäkin;D Laita kuvia niitä on kiva katsella! ja vielläkun olisi emmilläki blogi ni ois huippu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. höh, varmaan aika monella sama vaiva..! en mä vielä oo bloggaamiseen kyllästyny, että kuvia varmasti tulee vielä :D Kiitos paljon, niinhän se on :) se ois huippu munki mielestä!

      Poista
  3. hehehehehehheeeeeeejijijijiaahpijdhaaa!!! et ikinä arvaa ketkä kaks täällä kirjottelee!! :DD
    nojoo. tuli ikävä tuota vklpa <3
    <3llä: yhet tyypit miinus yks joka ei ollu tuolla mökillä!
    ps. iksu vähäse myös sitä meiän maantielaivaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihanaaa<33kiitti piristyksestä!! niin kivaa ku joku joskus ees kommaa<3 määpä tiiän ketä ootte hehehe. mullakin iksu tuota viikonloppua ja teitäki rakkaat tyttöseni!!!

      Poista